14 Aug - Nyheter

Skolstart – måndagen den 22 augusti!

Hej och välkomna till skolstart! Jag hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni känner er redo för ett nytt läsår.

Jag heter Annika Wennman och jag är ny rektor i Fryshuset Grundskola Västra i Husby. Jag är utbildad lärare och har jobbat många år inom grundskolan, både som lärare och som ledare i olika roller. Jag kommer att börja som rektor på 50 % i september och på heltid från 1 oktober. Fram till dess kommer Raisa finnas på skolan. Hon kommer även efter 1 oktober att fortsätta vara en trygghet på skolan ett par dagar i veckan under en period.

Jag ser verkligen framemot att lära känna er och tillsammans med er elever, föräldrar, lärare och all annan personal i skolan se till att skapa en riktigt bra skola, som vi alla kan vara stolta över och som hjälper er elever att visa era styrkor och förmågor. Jag tror på alla elevers förmåga att lyckas och min dörr kommer alltid stå öppen för den som behöver hjälp med något, någon att prata med eller bara hänga en stund.

Vi har upprop den 22 augusti kl 9.30 för åk 7 och 11.30 för åk 8-9 i vår nya fina skola på Lofotengatan 32-34 i Husby. På uppropet kommer ni att få träffa er mentor, alla lärare på skolan och mig, er nya rektor.

I september kommer vi att ha ett föräldramöte för samtliga föräldrar på skolan. Det är ett viktigt tillfälle för era föräldrar att träffa andra föräldrar, prata med lärare och få viktig information kring läsåret. Datum för det, återkommer vi med vid skolstart.

Några viktiga datum för läsåret 16/17

v. 44 – höstlov

21/12 – julavslutning

10/1 – skolstart