Elev och förälder

Här finns sådant som är bra att veta för dig som är elev eller förälder på Fryshuset Grundskola Västra. För elever ska det vara enkelt att ta del av skolarbetet. Och för föräldrar ska det vara enkelt att komma i kontakt med skolan och vara delaktig i elevens skolgång.

Via den här skolwebben håller du dig uppdaterad om vad som händer på skolan. Här finns också länkar till viktiga verktyg som vi använder oss av i undervisningen och kontakten med föräldrar.

SchoolSoft

Vi använder oss av SchoolSoft för att du som föräldrar när som helst kan se sitt barns närvaro, planering, schema och mycket annat viktigt.

Mer om Schoolsoft

Frånvaro

Om en elev inte kommer till en lektion får föräldrarna ett sms som informerar dem om det. Mentor informerar också föräldrar kontinuerligt om hur det går i skolan, via mejl, telefon eller möte, beroende på behov.

Besök oss!

Vi ser också gärna att föräldrar kommer och hälsar på i skolan, kanske är med på en lektion eller äter lunch med oss. Sådana besök behöver inte meddelas i förväg och alla föräldrar är alltid välkomna.