12 Dec - Okategoriserade

Samverkan med arbetslivet

Idag mynnade vårt samarbete med My Dream Now ut i ett studiebesök på MTR. Syftet är att eleverna ska få en förståelse för arbetslivet, känna sig välkomna, få reda på vilka olika typer av jobb man kan ha på ett företag och hur de kan ta sig dit i framtiden.

Eleverna fick bland annat träffa anställda på MTR Stockholm som jobbar med reklam, marknadsföring och trygghet. Och träffa personal som jobbar ute på stationerna.

Samtidigt jobbar My Dream Now med coaching (handledning) i klassrummen där frivilliga från arbetslivet kommer på besök i klassrummet för att prata om drömmar och jobb med eleverna.

Sarah Andersson är vår kontaktperson från  My Dream Now och har levererat en grym video där hon berättar mer om samarbetet. Se videon där Sarah på My Dream Now berättar om vårt samarbete.