Elev och förälder

Vi jobbar nära eleven och deras föräldrar. För oss är det viktigt att du som förälder vet vad som händer i skolan och hur du kan stötta ditt barns skolgång.

Här finns också länkar till viktiga verktyg som vi använder oss av i undervisningen och kontakten med föräldrar.

Schema

Schema årskurs 7 hösttermin 2018

Schema årskurs 8 hösttermin 2018

Schema årskurs 9 hösttermin 2018

SchoolSoft

Vi använder oss av SchoolSoft för att du som föräldrar när som helst kan se sitt barns närvaro, planering, schema och mycket annat viktigt.

Mer om Schoolsoft

Frånvaro

Om en elev inte kommer till en lektion får föräldrarna ett sms som informerar dem om det. Mentor informerar också föräldrar kontinuerligt om hur det går i skolan, via mejl, telefon eller möte, beroende på behov.

Besök oss!

Vi ser också gärna att föräldrar kommer och hälsar på i skolan, kanske är med på en lektion eller äter lunch med oss. Sådana besök behöver inte meddelas i förväg och alla föräldrar är alltid välkomna.